Over plus-telecom.nl

Welkom bij onze snelgroeiende webwinkel plus-telecom.nl, dé plek voor al je telefoonhoesjes en accessoires in Nederland en België. Met een voorraad van meer dan 5000 producten hebben wij voor ieder wat wils.

Bij ons draait het allemaal om kwaliteit en klanttevredenheid. Wij streven ernaar om onze klanten de beste service te bieden en daarom zijn wij altijd op zoek naar de nieuwste en beste producten op de markt. Of het nu gaat om een eenvoudige hoes of een ingewikkelde accessoire, wij hebben het allemaal.

Onze medewerkers zijn gepassioneerd over telefoonaccessoires en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en jou te helpen bij het vinden van het perfecte product voor jouw telefoon.

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en willen ervoor zorgen dat je tevreden bent met jouw aankoop. Onze webwinkel is daarom gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, zodat je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Bovendien bieden wij een snelle levering en een goede aftersales service.

Bij ons ben je verzekerd van de beste kwaliteit, de beste service en de beste prijs. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen in onze webwinkel en kijken uit naar jouw bestelling!

  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreide productkennis
  • Ruim assortiment en grote eigen voorraad
  • Verschillende betaalmethoden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 100% pasgarantie
  • Veilig & achteraf betalen
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis*

Webwinkel plus-telecom.nl

Adres (geen bezoekadres!):
Plus Telecom Web
Witte Vlinderweg 21k
1521 PS Wormerveer

Accessoires
Hoesjes, screenprotectors, opladers, audio apparatuur, houders en meer. Alle producten worden online aangeboden. Let op! Online assortiment en winkel assortiment kunnen afwijken.

Winkel Haarlem Schalkwijk

Adres:
Plus Telecom
Rivièradreef 6A
2037 AG Haarlem

Reparatie
Wij voeren reparaties uit van allerlei soorten merken telefoons en tablets. Hiervoor kun je gerust langskomen in onze winkel.

Accessoires
Hoesjes, screenprotectors, opladers, audio apparatuur, houders en meer. Deze producten worden in de winkel aangeboden. Let op! Online assortiment en winkel assortiment kunnen afwijken.

Inkoop & verkoop
Nieuwe en tweedehands toestellen worden ingekocht en verkocht in onze winkel.