Bescherm jouw iPhone 7 met een hoesje

De iPhone 7 is een waardevol en kostbaar toestel waar je zuinig op moet zijn. Een van de beste manieren om je telefoon te beschermen tegen vallen, krassen en andere schade is door een hoesje te gebruiken. Er zijn verschillende soorten iPhone 14 Pro Max hoesjes beschikbaar, elk met hun eigen voordelen en kenmerken.

Vanuit ons uitgebreid assortiment met telefoonhoesjes vind je altijd het model dat je zoekt. Vind je het lastig om te bepalen welk model hoesje het beste bij jou zou passen? We vertellen je graag wat meer over de verschillende beschikbare modellen, zodat je goed geïnformeerd kunt beginnen met de zoektocht naar het perfecte telefoonhoesje!

iPhone 7 book case hoesje

Een andere optie is het book case hoesje. Dit type hoesje biedt volledige bescherming voor je iPhone 7, inclusief de voorkant. Vaak heeft dit type hoesje handige vakjes om pasjes en geld in op te bergen. Book case hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder leer en kunststof.

MagSafe telefoonhoesje

Een ander nieuw type hoesje is de magsafe hoesje. Deze hoesjes zijn ontworpen om te werken met de magsafe technologie van de iPhone 7 en bieden een magnetische bevestiging voor eenvoudig gebruik en snelle bevestiging en verwijdering.

iPhone 7 back cover hoesje

Een populaire optie is het back cover hoesje. Dit type hoesje bedekt de achterkant en zijkanten van je iPhone 7 en biedt een goede bescherming tegen krassen en lichte stoten. Back cover hoesjes zijn vaak gemaakt van stevig kunststof of rubber en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs.

Siliconen hoesjes voor de iPhone 7

Siliconen hoesjes zijn flexibel en bieden een goede grip op je iPhone 7. Ze zijn schokbestendig en beschermen de telefoon goed tegen lichte stoten en vallen. Siliconen hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs en zijn vaak een betaalbare optie.

Extreme valbesckerming hoesjes voor de iPhone 7

Ten slotte zijn er hoesjes met extreme valbescherming, die zijn ontworpen om je iPhone 7 te beschermen tegen de meest extreme vallen en stoten. Deze hoesjes zijn vaak gemaakt van zeer stevig materiaal zoals polycarbonaat en bieden een uitstekende bescherming voor je telefoon. Ze zijn echter vaak wat groter en minder stijlvol dan andere soorten hoesjes.

Kortom, het kiezen van het juiste hangt af van je persoonlijke behoeften en voorkeuren. Het is belangrijk om een hoesje te kiezen dat past bij je levensstijl en de mate van bescherming die je nodig hebt. Door een goede hoesje te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat je iPhone 7 beschermd blijft en langer meegaat.

Voorkom beschadiging op je scherm met een iPhone 7 screenprotector

Een ideale bescherming voor val en krasschade is een screenprotector. Het biedt extra steun voor als je iPhone 7 wel eens valt of beschadigt. In de meeste gevallen komen de krassen en breuken op de screenprotector en blijft je eigen glas heel! Daarom is het altijd aan te raden een screenprotector te hebben.

De beste audio apparatuur voor je iPhone 7

Muziek luisteren en afspelen, of bellen in de drukte? Dan hebben wij de juiste audio apparatuur voor je iPhone 7. Denk hierbij aan koptelefoons, oordopjes, speakers, draadloos bluetooth en nog meer! Allemaal van hoog kwaliteit en zuiver geluid.

Nooit meer een lege batterij met een oplader voor je iPhone 7

Een van de meest voorkomende klachten over het gebruik van smartphones en tablets is het feit dat de batterij zo snel leeg is. Net even geen oplader bij de hand, of moet je wat langer door dan gedacht? Plus Telecom heeft verschillende opladers om jouw smartphone 2 tot 3 keer zo snel op te laden. Zo heeft jouw smartphone in no time weer een volle batterij. Onderweg ook stroom nodig? Neem dan een powerbank mee en laad ook buitenhuis je iPhone 7 op.

Stevige houders voor je iPhone 7

Weleens onderweg in de auto, op de fiets of ben je thuis en wil je jouw iPhone 7 ergens veilig kunnen neerleggen? Daar hebben wij de oplossing voor, namelijk verschillende soorten houders die overal te bevestigen zijn. Magnetisch en gebruiksvriendelijk voor het opladen en met één hand te bedienen.