Bescherm jouw iPhone 6 Plus / 6s Plus met een hoesje

Je iPhone 6 Plus / 6s Plus is een kostbaar toestel, daarom is het extra belangrijk om er een hoesje omheen te doen voor de optimale bescherming. Plus Telecom biedt een ruim assortiment aan van hoesjes voor een scherpe prijs. Back cover hoesjes zijn makkelijk te bevestigen en verwijderen, hierdoor zijn deze een stuk gebruiksvriendelijker. Verder zijn ze ook schokabsorberend, waardoor het hoesje van een hoogte ook tegen een stootje kan. Bookcase hoesjes zijn ideaal en bieden bescherming voor zowel de voorkant als de achterkant van je toestel. Met een magneetsluiting en ruimte voor pasjes is het dus multifunctioneel.

Voorkom beschadiging op je scherm met een iPhone 6 Plus / 6s Plus screenprotector

Een ideale bescherming voor val en krasschade is een screenprotector. Het biedt extra steun voor als je iPhone 6 Plus / 6s Plus wel eens valt of beschadigt. In de meeste gevallen komen de krassen en breuken op de screenprotector en blijft je eigen glas heel! Daarom is het altijd aan te raden een screenprotector te hebben.

Nooit meer een lege batterij met een oplader voor je iPhone 6 Plus / 6s Plus

Een van de meest voorkomende klachten over het gebruik van smartphones en tablets is het feit dat de batterij zo snel leeg is. Net even geen oplader bij de hand, of moet je wat langer door dan gedacht? Plus Telecom heeft verschillende opladers om jouw smartphone 2 tot 3 keer zo snel op te laden. Zo heeft jouw smartphone in no time weer een volle batterij. Onderweg ook stroom nodig? Neem dan een powerbank mee en laad ook buitenhuis je iPhone 6 Plus / 6s Plus op.

De beste audio apparatuur voor je iPhone 6 Plus / 6s Plus

Muziek luisteren en afspelen, of bellen in de drukte? Dan hebben wij de juiste audio apparatuur voor je iPhone 6 Plus / 6s Plus. Denk hierbij aan koptelefoons, oordopjes, speakers, draadloos bluetooth en nog meer! Allemaal van hoog kwaliteit en zuiver geluid.

Stevige houders voor je iPhone 6 Plus / 6s Plus

Weleens onderweg in de auto, op de fiets of ben je thuis en wil je jouw iPhone 6 Plus / 6s Plus ergens veilig kunnen neerleggen? Daar hebben wij de oplossing voor, namelijk verschillende soorten houders die overal te bevestigen zijn. Magnetisch en gebruiksvriendelijk voor het opladen en met één hand te bedienen.